Цветочный чай
Приятным ароматом обладает чай из ярких цветков монарды. Запах двойчатой монарды немного напоминает лимонный, а аромат лиловой монарды трубчатой очень похож на запах чабера.

Высушенные лиловато-розовые цветки вереска используют для заварки тонизирующего чая. Столовую ложку цветков заливают стаканом кипятка и настаивают в течение 5 минут. Такой чай немного горчит, поэтому его пьют с медом.

Необыкновенный вкус и успокаивающее действие имеет лавандовый чай. Приготовить его очень просто: две чайные ложки цветков заливают тремя стаканами кипятка и настаивают 5-10 минут.

Источник: supersadovod.ru

5 КОММЕНТАРИИ

  1. I really love your site.. Pleasant colors & theme. Did you
    create this web site yourself? Please reply back as I’m
    hoping to create my own blog and want to find out
    where you got this from or what the theme is called.
    Many thanks!

  2. Thanks for one’s marvelous posting! I really enjoyed reading it, you will be a great author.
    I will be sure to bookmark your blog and will come back sometime soon. I
    want to encourage one to continue your great work, have a nice
    holiday weekend!

  3. Pretty nice post. I simply stumbled upon your blog and
    wished to mention that I’ve really enjoyed browsing your weblog posts.

    In any case I will be subscribing for your feed and I am hoping you write again soon!

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 7 =